ECD voor kleinschalige zorg

Als zorgmedewerker heeft u ervoor gekozen om voor oudere mensen te zorgen in de kleinschalige zorg. FM Zorg’s ECD biedt een gemakkelijke en snelle manier om alle informatie over uw ouderen cliënten te vinden. Met slechts enkele muisklikken heeft u toegang tot alle gegevens over lopende trajecten, medicatie en andere belangrijke informatie. Zo kunt u snel reageren wanneer dat nodig is.

Wilt u meer weten over hoe FM Zorg u kan helpen bij kleinschalige zorg voor ouderen? Maak dan nu een afspraak voor een demo of maak telefonisch kennis met onze experts.

Handig om te weten

Snel
Met het ECD van FM Zorg heeft u snel toegang tot alle informatie die u nodig heeft met slechts 3 muisklikken.

Volledig
In één overzicht biedt het ECD van FM Zorg u alle beschikbare informatie over lopende indicaties en trajecten, inclusief de fase waarin deze zich bevinden.

Digitaal ondertekenen
Het ECD van FM Zorg biedt de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen en direct te verzenden naar de juiste persoon.

Alles in één ECD

Met het elektronisch cliëntendossier van FM Zorg heeft u altijd een duidelijk overzicht van wat er speelt rondom uw cliënten. Het is een handig hulpmiddel waarmee u snel kunt zien welke activiteiten er nog openstaan en welke acties er moeten worden ondernomen. Dit gebeurt middels meldingen en herinneringen, zodat u altijd op de hoogte blijft van belangrijke gebeurtenissen.

Of het nu gaat om begeleiding in een kleinschalige ouderenzorginstelling of thuiszorg, ons systeem biedt ondersteuning voor alle soorten zorgverlening. Binnen ons cliënt volgsysteem staat de cliënt centraal en wordt de zorgreis van de cliënt visueel weergegeven. Hierdoor zijn alle betrokkenen goed geïnformeerd over de status van de cliënt en kunnen zij snel de juiste beslissingen nemen.

Small, medium, large of extra large

FM Zorg is geschikt voor het gebruik vanaf 30 cliënten tot maximaal 10.000 cliënten. De praktische en overzichtelijk opzet van het dossier is gebaseerd op Google technologie: eenvoudig in gebruik, overal toegankelijk en stabiel bij kleine én grote hoeveelheden gebruikers.

Alle aandacht voor uw cliënt

Zorg en hulpverlening gaat om de cliënt. Daarom zorgen wij voor installatie, het technisch systeembeheer inclusief licenties, back-ups en het onderhoud van de hardware. U hoeft ons alleen door te geven wie de vaste contactpersoon of functioneel beheerder is.

200+ aangesloten zorgbedrijven

Benieuwd of we bij elkaar passen?

Of

Telefonisch kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in en wij gaan graag met u in gesprek over waar u naar op zoek bent en hoe wij daarin een match kunnen zijn. Daarop volgend kunnen we – indien gewenst – een online demo inplannen. 

Telefonisch kennismakingsgesprek

Talingweide 109
3403 AD  IJsselstein
Scroll naar boven