Elektronisch Cliëntendossier van FM Zorg

FM Zorg biedt een gebruiksvriendelijk, veilig en praktisch elektronisch cliëntendossier waarin u samen met de cliënt, ketenpartners en collega’s samenwerkt aan de beste zorg.

Door slimme functionaliteiten, digitale dossiers, het cliëntenportaal en overzichtelijke schermen bespaart u tijd op uw administratie. Tijd die u kunt besteden aan de begeleiding van uw cliënten.

Welke functionaliteiten bevat ons ECD?

Wat is een ECD?

FM Zorg biedt een digitaal cliëntvolgsysteem, ook wel elektronisch cliënten dossier genoemd (ECD), waarin u digitale dossiers aanmaakt voor uw cliënten en daarin de volledige cliëntadministratie bijhoudt. In deze digitale dossiers kunt u het zorgplan van de cliënt opstellen en rapporteert u in het cliëntdossier over de voortgang.

Samenwerken

Met het ECD van FM Zorg kunt is het mogelijk om alle relevante betrokken partijen toegang te geven tot het cliëntvolgsysteem. De samenwerking verloopt daardoor zeer eenvoudig en op  deze manier werkt u efficiënt, is iedereen geïnformeerd en is er meer tijd beschikbaar voor cliënten.

Veilig en AVG-proof

FM Zorg heeft een gecertificeerd ECD en volledig AVG-proof. Onz cliëntendossier voldoet aan alle richtlijnen die horen bij informatiebeveiliging zoals het verwerken van privacygevoelige en medische gegevens. Dit betekent dat alle gegevens in het ECD veilig zijn afgeschermd. Onze software  is op alle apparaten beschikbaar, denk hierbij aan een tablet, smartphone, laptop en computer. 

Meer dan 200 aangesloten zorgbedrijven

Voor wie is een ECD bedoeld?

Een elektronisch cliënten dossier is in de eerste plaats bedoeld voor de zorgprofessionals die dagelijks met de cliënt hebben te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om wijkverpleegkundigen, ambulant begeleiders, artsen, klantadviseurs en teamleiders. Maar ook voor afdelingen die geen dagelijkse zorg leveren kan het ECD een uitkomst bieden, zoals planning, administratie en financiën. 

Gezien elke organisatie haar eigen wensen en kenmerken heeft, is het bij FM Zorg mogelijk om te kiezen welke basisversie het beste hierop aansluit. In de versie die u kiest bepaalt u vooraf of na ingebruikname wat u wilt personaliseren. 

Grote zorginstellingen hebben te maken met diverse organisatieonderdelen en wisselende organisatiestructuren. Ook dit kan in FM Zorg worden ingeregeld. Hierdoor blijft het systeem praktisch in gebruik en heeft elke zorgprofessional alleen toegang tot wat voor hem/haar van toepassing is. 

Benieuwd of we bij elkaar passen?

Of

Telefonisch kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in en wij gaan graag met u in gesprek over waar u naar op zoek bent en hoe wij daarin een match kunnen zijn. Daarop volgend kunnen we – indien gewenst – een online demo inplannen. 

Telefonisch kennismakingsgesprek

Talingweide 109
3403 AD  IJsselstein
Scroll naar top