OVER ONS

De oprichters van FM Zorg Jurriën Blik en Patrick Engels

De oprichters van FM Zorg Jurriën Blik en Patrick Engels komen uit de ICT en zijn gek op innovatieve oplossingen bedenken. Zo ontstond eind 2011 het idee om een praktisch ECD te ontwikkelen. Met als basis de nieuwste technologie en connectiviteit. “Wij willen vooral dat zorgverleners plezier beleven aan het ECD i.p.v. er gefrustreerd van raken. Administratie en verslaglegging moet bijdragen aan veilige en optimale zorgverlening en zo eenvoudig mogelijk zijn.”

Onze missie

Meer tijd voor handen aan het bed, handen die cliënten helpen en handen die voor cliënten het verschil maken!

Onze visie

Met een praktisch, overzichtelijk gebruiksvriendelijk ECD dat door gebruikers zelf eenvoudig kan worden aangepast, wordt zorgverlenen weer wat het moet zijn: verlenen van zorg met hart en handen.

Jurriën Blik

Na 12 jaar projecten in de commerciële dienstverlening is Jurriën sinds 2006 werkzaam in IT projecten binnen de zorg. Hij was eindverantwoordelijk voor de ECD implementatie bij ’s Heerenloo waarbij in 3 jaar tijd 10.000 medewerkers zijn opgeleid en 8.000 cliënten een zorgplan in het ECD hebben gekregen. In 2015 heeft Jurriën voor de Argos Zorggroep de snelste succesvolle ECD implementatie ooit gedaan: binnen 6 maanden is een compleet ingericht en werkend ECD gerealiseerd voor 3.000 cliënten en 2.000 medewerkers. Bij FM Zorg is Jurriën als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de inrichting en het opleiden van de beheerders en trainers.

Patrick Engels

Patrick Engels werkt al meer dan 20 jaar in de IT. Zijn specialiteit ligt in de techniek, databases, conversies en koppelingen. Daarnaast heeft Patrick veel ervaring met het vormgeven en gebruiksvriendelijk maken van user interfaces. Sinds Patrick mede-eigenaar is van FM Zorg, richt hij zich op het doorontwikkelen en klantgericht maken van het systeem en zorgt hij er continue voor dat het veilig en flexibel aangepast kan worden aan de wensen van de klanten.

Persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk!

Scroll naar boven