Elektronisch Cliëntdossier voor de GZ

Als zorgprofessional in de gehandicaptenzorg heeft u ervoor gekozen om mensen met een beperking te begeleiden zodat zij een zo optimaal mogelijk en waardevol leven kunnen leiden.  In ons ECD staat de totale begeleiding van de cliënt daarom centraal. 

FM Zorg helpt u met het stroomlijnen van alle informatie en deze beschikbaar te maken op de juiste momenten. Daarnaast beperken we alle administratieve handelingen tot een minimum. Zo kunt u uw tijd zoveel mogelijk besteden aan wat echt belangrijk is: mensen laten stralen en in hun kracht zetten met stimulerende activiteiten. Benieuwd wat FM Zorg voor uw organisatie kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende demo in of maak telefonisch kennis met onze experts. 

Handig om te weten

Snel
Binnen 3 muisklikken bent u bij alle informatie die u nodig heeft.

Volledig
Alle beschikbare informatie vertelt u in één overzicht welke lopende indicaties er zijn, welke trajecten er lopen en in welke fases deze zich bevinden. 

Digitaal ondertekenen
Binnen het ECD van FM Zorg is het het mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen en direct te verzenden naar de juiste persoon.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Het ECD van FM Zorg is zo ingericht dat het begeleiders ook daadwerkelijk ondersteunt in hun dagelijkse werk. Wij begrijpen als geen ander dat een ECD voor zorgprofessionals belangrijk is, maar soms ook een ‘noodzakelijk kwaad’. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp maken we het u zo makkelijk mogelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat het ECD altijd blijft ondersteunen. Daarom blijven we met u in gesprek om na te gaan of het ECD nog voldoet aan uw wensen. 

Small, medium, large of extra large

FM Zorg is geschikt voor het gebruik vanaf 30 cliënten tot maximaal 10.000 cliënten. De praktische en overzichtelijk opzet van het dossier is gebaseerd op Google technologie: eenvoudig in gebruik, overal toegankelijk en stabiel bij kleine én grote hoeveelheden gebruikers.

Alle aandacht voor uw cliënt

Zorg en hulpverlening gaat om de cliënt. Daarom zorgen wij voor installatie, het technisch systeembeheer inclusief licenties, back-ups en het onderhoud van de hardware. U hoeft ons alleen door te geven wie de vaste contactpersoon of functioneel beheerder is.

200+ aangesloten zorgbedrijven

Benieuwd of we bij elkaar passen?

Of

Telefonisch kennismakingsgesprek

Vul onderstaand formulier in en wij gaan graag met u in gesprek over waar u naar op zoek bent en hoe wij daarin een match kunnen zijn. Daarop volgend kunnen we – indien gewenst – een online demo inplannen. 

Telefonisch kennismakingsgesprek

Talingweide 109
3403 AD  IJsselstein
Scroll naar top