VOOR WIE

8 pasklare configuraties

Elke organisatie heeft haar ‘eigen’ wensen en kenmerken. Bij FM Zorg kunt u kiezen welke basisversie het beste aansluit op uw wensen. In de versie die u kiest bepaalt u vervolgens zelf vooraf, of na ingebruikname wat u verder nog wilt aanpassen.

Standaard maatwerk voor elke branche

✓ verpleging en verzorging
✓ jeugdzorg en hulpverlening
✓ kleinschalige zorg
✓ zorgboerderijen
✓ dagopvang
✓ 24-uurs zorg
✓ GGZ instellingen
✓ VG- en LVG instellingen

Small, medium, large of extra large

FM Zorg is geschikt voor het gebruik vanaf 30 cliënten tot maximaal 10.000 cliënten. De praktische overzichtelijk opzet van het dossier is gebaseerd op Google technologie: eenvoudig in gebruik, overal toegankelijk en stabiel bij kleine én grote hoeveelheden gebruikers of gegevens.

Tarieven

Prijzen per actieve cliënt per maand, inclusief beheer: 

Minimaal € 1,-
Maximaal € 5,25

Indeling per gebruiker of per organisatieonderdeel

Grote zorginstellingen hebben te maken met verschillende organisatieonderdelen en wisselende organisatiestructuren. Dit kan in FM Zorg worden ingeregeld. Zo blijft het systeem praktisch in gebruik en heeft elke gebruiker alleen toegang tot wat voor hem/haar van toepassing is.

Geen ‘gedoe’ met de techniek, alle aandacht voor uw cliënt

Zorg en hulpverlening gaat om de cliënt. Daarom zorgen wij voor installatie, het technisch systeembeheer inclusief licenties, back-ups en het onderhoud van de hardware. U hoeft ons alleen door te geven wie de vaste contactpersoon of functioneel beheerder is.

De oplossing voor uw zorgorganisatie

Bent u benieuwd of ons ECD geschikt is voor uw zorginstelling? Wij gaan graag met u in gesprek over waar u precies naar op zoek bent en hoe wij daarin een match kunnen zijn. Bovendien helpen we u bij de installatie en zijn we bij vragen maar één telefoontje van u verwijderd.

Kennismakingsgesprek homepage

Scroll naar boven