Elektronisch Cliëntdossier voor jeugdzorg

Als jeugdwerker heeft u ervoor gekozen om jongeren, die om wat voor reden dan ook in een lastige positie verkeren, te begeleiden naar een toekomst met meer perspectief. 

Het ECD van FM Zorg maakt alle informatie inzichtelijk en beschikbaar op het juiste moment. Hierbij beperken we alle administratieve handelingen tot een absoluut minimum. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk tijd besteden aan het begeleiden van jongeren naar een mooie toekomst. Benieuwd wat FM Zorg voor uw organisatie kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende demo in of maak telefonisch kennis met onze experts. 

Handig om te weten

Snel
Binnen 3 muisklikken bent u bij alle informatie die u nodig heeft.

Volledig
Alle beschikbare informatie vertelt u in één overzicht welke lopende indicaties er zijn, welke trajecten er lopen en in welke fases deze zich bevinden. 

Digitaal ondertekenen
Binnen het ECD van FM Zorg is het het mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen en direct te verzenden naar de juiste persoon.

Alles in één ECD

Met het ECD van FM Zorg kunt u overzicht houden over alles wat er speelt rondom uw cliënt. Dat is wel zo handig. Zo heeft u snel zicht in alle lopende activiteiten en signaleert u het als er iets moet gebeuren middels alerts. Bijvoorbeeld aan herinneringen voor openstaande taken en activiteiten. 

Van begeleiding op school of (cirsis)opvang tot pleegzorg of ambulante hulpverlening; in ons ECD kunt u alle vormen van zorg rondom uw cliënt kwijt. Binnen ons cliënt volgsysteem staan de kinderen centraal: de reis van de cliënt maken we visueel inzichtelijk zodat alle betrokkenen snel de status kunnen inzien en te allen tijde zo goed mogelijk geïnformeerd zijn. 

Small, medium, large of extra large

FM Zorg is geschikt voor het gebruik vanaf 30 cliënten tot maximaal 10.000 cliënten. De praktische en overzichtelijk opzet van het dossier is gebaseerd op Google technologie: eenvoudig in gebruik, overal toegankelijk en stabiel bij kleine én grote hoeveelheden gebruikers.

Alle aandacht voor uw cliënt

Zorg en hulpverlening gaat om de cliënt. Daarom zorgen wij voor installatie, het technisch systeembeheer inclusief licenties, back-ups en het onderhoud van de hardware. U hoeft ons alleen door te geven wie de vaste contactpersoon of functioneel beheerder is.

Ook zij kozen voor FM Zorg

Scroll naar boven