Elektronisch Cliënten Dossier voor hulpverleners binnen jeugdzorg

Als zorgverlener binnen de jeugdzorg wilt u graag de tijd die u heeft aan uw cliënten besteden. Hierbij is het van belang dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan allerlei administratieve werkzaamheden zoals urenregistratie, declaraties, rapportages, etc. Bij FM Zorg begrijpen we dat maar al te goed. Wij hebben een elektronisch cliënten dossier ontwikkeld, zodat u moeiteloos aan al uw verplichtingen voor de JW (jeugdwet) kunt voldoen. Door het volgen van een aantal simpele stappen kunt u alle gegevens met betrekking tot uw cliënten inzien en invoeren. Met behulp van het ECD kunt u zelfs probleemloos beschikkingsberichten voor de JW ontvangen en versturen. Wanneer u op zoek bent naar een elektronisch cliënten dossier voor uw praktijk, zijn wij u graag van dienst. 

De voordelen van een ECD

Als zorgverlener binnen de jeugdzorg moet u voor de JW aan een aantal verplichtingen voldoen. Hierbij kunt u denken aan het bijhouden van registraties, het signaleren van problemen, het bieden van de juiste hulp op maat en indien nodig het inschakelen van andere disciplines. Voor een aantal zaken hieromtrent zijn goede rapportages en achtergrondinformatie met betrekking tot de cliënten van belang. Al deze informatie kunt u in het ECD plaatsen, zodat u steeds per cliënt in één oogopslag de door u gewenste gegevens kunt raadplegen. Daarnaast heeft ons elektronisch cliënten dossier een ingebouwd cliëntenportaal. Hierdoor kunt u makkelijk met uw cliënten communiceren en kunnen uw cliënten belangrijke informatie inzien. Tevens is het dossier eenvoudig te koppelen aan andere softwareprogramma’s die u gebruikt. Het ECD van FM Zorg is dus een compleet softwareprogramma waarmee u gemakkelijk communiceren.

Elektrisch Clienten Dossier voor hulpverleners binnen jeugdzorg

Makkelijk communiceren

Voor u als zorgverlener is het van belang dat u makkelijk kunt communiceren. Dit niet alleen met uw cliënten die vallen onder de JW, maar ook met andere hulpverleners, gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Het communiceren met al deze betrokkenen, kan eenvoudig met behulp van ons elektronisch cliënten dossier. Hierdoor kunt u de tijd die u beschikbaar heeft zo veel mogelijk aan uw cliënten besteden. Ons softwareprogramma is gemakkelijk te implementeren en zal ongeveer 1 tot 2 weken in beslag nemen. Tevens is het werken met ons softwareprogramma gemakkelijk te leren. Binnen een half uur kunnen we u wegwijs maken in het elektronisch cliëntendossier. Het voldoen aan uw registratieverplichtingen voor de JW is vanaf nu in een mum van tijd gedaan.


Talingweide 109
3403 AD IJsselstein
Scroll naar top