FM Zorg: gebruiksvriendelijk en compleet ECD voor iWMO, iJW, iWLZ, PGB

 

>

Houd het simpel met de 3-klik-norm

 

FM Zorg brengt je in 3 klikken bij elk scherm omdat zorgverleners hebben meegedacht bij de ontwikkeling.

 

Home - Zorgverlening - Uren

Home - Cliënt - Zorgrapportage

 

Verslaglegging en administratie moet makkelijk en eenvoudig zijn. En als er toch vragen zijn, wordt u op onze helpdesk direct geholpen in plaats van doorverbonden.

 

HELPDESK

         info@fmzorg.nl

        085 303 27 70

 

VECOZO naadloos geïntegreerd

FM Zorg heeft als één van de eerste in Nederland de nieuwe NEN7510 certificering. Deze norm is speciaal opgesteld voor de zorgorganisaties in Nederland. NEN7510 omvat o.a. standaarden rondom beveiliging van informatie, beheer van applicaties en systemen, de afhandeling van beveiligingsincidenten en de continuïteit van de bedrijfsvoering bij calamiteiten.

   Voordelen van FM Zorg

 

  • maximaal 3 klikken
  • compleet ECD
  • makkelijk te leren (half uur inwerktijd)
  • snel te implementeren (1 à 2 weken)
  • eenvoudig koppelbaar aan andere software
  • ingebouwd cliëntportaal

>

Het praktische en complete Elektronisch Cliënten Dossier voor zorg en hulpverlening

FM Zorg koppelt met Vecozo

 

FM Zorg koppelt standaard met Vecozo. In combinatie met het ECD van FM Zorg, bent u met Vecozo altijd verzekerd van het probleemloos ontvangen en versturen van berichten. Hierbij kunt u denken aan de communicatie naar gemeenten, zorgverzekeraars of andere zorginstellingen.

 

Ook bent u hierdoor in staat om op een adequate manier te kunnen declareren. De specialisten van FM Zorg staan daarin graag voor u klaar. Vecozo is een online beveiligd systeem welke de communicatie tussen verzekeraars en aanbieders van zorg mogelijk maakt. Via dit internetportaal kunnen instellingen diverse informatie op een snelle en optimale manier met elkaar uitwisselen. Doordat de berichtenuitwisseling via één punt verloopt, wordt de uitwisseling van gegevens gestandaardiseerd.

 

Dit heeft als voordeel dat eventuele herstelwerkzaamheden kunnen worden beperkt, waardoor efficiënter gewerkt kan worden tussen de zorgaanbieder en de verzekeraar of gemeenten. Dit vereenvoudigd het werkproces. Daarnaast worden eventuele afwijzingen met het gebruik van Vecozo tot een minimum beperkt. Bij FM Zorg hebben we de koppeling met Vecozo standaard in ons ECD. Onze software voldoet dan ook niet voor niets aan de voorwaarden van de Groene Vink.

 

Vecozo

 

Met Vecozo kunt u probleemloos diverse beschikking berichten ontvangen binnen het Elektronisch Cliënten Dossier van FM Zorg. Zo kunt u als zorgverlener altijd in contact blijven met bijvoorbeeld zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten. Vooral in het geval van Wlz, Wmo, Jw, Forensische Zorg en Wijkverpleging is dit van groot belang. Daarnaast kan er met Vecozo tevens op een efficiënte manier gedeclareerd worden.

 

Bij FM Zorg staan we dan ook graag voor u klaar als u vragen heeft over de Vecozo koppeling. Het ECD is voor iedereen toegankelijk en overzichtelijk. En daarom eenvoudig te bedienen. Zo heeft u de diensten van Vecozo en FM Zorg altijd bij de hand als dat nodig is. Met de naadloze integratie van het internetportaal heeft u altijd de beschikking over de benodigde informatie en gegevens.

 

Ook is het via dit portaal mogelijk om versleutelde berichten te versturen. Op deze manier blijft de informatie in berichten 100% veilig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

 

 

Binnen 1 à 2 weken uw eigen FM Zorg dossiers

 

U kunt kiezen uit verschillende standaard inrichtingen die wij in overleg met u verder aanpassen. Na een korte training kunt u het systeem gebruiken en zelf vanuit de praktijk bepalen of u nog andere dingen wilt aanpassen.

 

E-Health beveiligd, webbased, op elk apparaat en toegang voor zorgverleners, cliënten en derden.

Groene vink iStandaard

 

FM Zorg heeft ook in 2019 weer voldaan aan de kwaliteitsborging voor softwareleveranciers van Zorginstituut Nederland voor betrouwbare

berichtgeving.

 

www.istandaarden.nl

website Mijnburo+

 

Talingweide 109

3403 AD  IJsselstein