FM Zorg koppelt met Vecozo

FM Zorg koppelt standaard met Vecozo. In combinatie met het ECD van FM Zorg, bent u met Vecozo altijd verzekerd van het probleemloos ontvangen en versturen van berichten. Hierbij kunt u denken aan de communicatie naar gemeenten, zorgverzekeraars of andere zorginstellingen.

Ook bent u hierdoor in staat om op een adequate manier te kunnen declareren. De specialisten van FM Zorg staan daarin graag voor u klaar. Vecozo is een online beveiligd systeem welke de communicatie tussen verzekeraars en aanbieders van zorg mogelijk maakt. Via dit internetportaal kunnen instellingen diverse informatie op een snelle en optimale manier met elkaar uitwisselen. Doordat de berichtenuitwisseling via één punt verloopt, wordt de uitwisseling van gegevens gestandaardiseerd.

Dit heeft als voordeel dat eventuele herstelwerkzaamheden kunnen worden beperkt, waardoor efficiënter gewerkt kan worden tussen de zorgaanbieder en de verzekeraar of gemeenten. Dit vereenvoudigd het werkproces. Daarnaast worden eventuele afwijzingen met het gebruik van Vecozo tot een minimum beperkt. Bij FM Zorg hebben we de koppeling met Vecozo standaard in ons ECD. Onze software voldoet dan ook niet voor niets aan de voorwaarden van de Groene Vink.

Vecozo

Met Vecozo kunt u probleemloos diverse beschikking berichten ontvangen binnen het Elektronisch Cliënten Dossier van FM Zorg. Zo kunt u als zorgverlener altijd in contact blijven met bijvoorbeeld zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten. Vooral in het geval van Wlz, Wmo, Jw, Forensische Zorg en Wijkverpleging is dit van groot belang. Daarnaast kan er met Vecozo tevens op een efficiënte manier gedeclareerd worden.

Bij FM Zorg staan we dan ook graag voor u klaar als u vragen heeft over de Vecozo koppeling. Het ECD is voor iedereen toegankelijk en overzichtelijk. En daarom eenvoudig te bedienen. Zo heeft u de diensten van Vecozo en FM Zorg altijd bij de hand als dat nodig is. Met de naadloze integratie van het internetportaal heeft u altijd de beschikking over de benodigde informatie en gegevens.

Ook is het via dit portaal mogelijk om versleutelde berichten te versturen. Op deze manier blijft de informatie in berichten 100% veilig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Talingweide 109
3403 AD  IJsselstein
Scroll naar top