FM Zorg: gebruiksvriendelijk en compleet ECD voor iWMO, iJW, iWLZ, PGB

 

>

Houd het simpel met de 3-klik-norm

 

FM Zorg brengt je in 3 klikken bij elk scherm omdat zorgverleners hebben meegedacht bij de ontwikkeling.

 

Home - Zorgverlening - Uren

Home - Cliënt - Zorgrapportage

 

Verslaglegging en administratie moet makkelijk en eenvoudig zijn. En als er toch vragen zijn, wordt u op onze helpdesk direct geholpen in plaats van doorverbonden.

 

HELPDESK

         info@fmzorg.nl

        085 303 27 70

 

VECOZO naadloos geïntegreerd

  • probleemloos beschikkingsberichten ontvangen en versturen
  • communiceren met gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars
  • adequaat declareren
  • WLZ, WMO, JW, Wijkverpleging en Forensische Zorg

 

FM Zorg heeft als één van de eerste in Nederland de nieuwe NEN7510 certificering. Deze norm is speciaal opgesteld voor de zorgorganisaties in Nederland. NEN7510 omvat o.a. standaarden rondom beveiliging van informatie, beheer van applicaties en systemen, de afhandeling van beveiligingsincidenten en de continuïteit van de bedrijfsvoering bij calamiteiten.

   Voordelen van FM Zorg

 

  • maximaal 3 klikken
  • compleet ECD
  • makkelijk te leren (half uur inwerktijd)
  • snel te implementeren (1 à 2 weken)
  • eenvoudig koppelbaar aan andere software
  • ingebouwd cliëntportaal

>

Het praktische en complete Elektronisch Cliënten Dossier voor zorg en hulpverlening

Groene Vink 2019 voor FM Zorg

 

FM Zorg heeft ook in 2019 weer de Groene Vink in ontvangst mogen nemen. Dit is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die wordt uitgegeven door Zorginstituut Nederland. De Groene Vink staat voor betrouwbare berichtgeving. De erkenning geeft tevens aan dat de software werkt volgens de standaarden van iStandaarden en dus aan de geldende eisen voldoet. De Groene Vink is ook voor FM Zorg weer een stimulans om door te gaan met het ontwikkelen van deze software.

 

Daarmee leveren we een waardevolle bijdrage aan de gezondheidszorg in Nederland. Dit uit zich vooral in het mogelijk maken van berichtenverkeer dat zowel efficiënt als foutloos werkt. Zeker in de gezondheidszorg is dit een belangrijke factor. De software van FM Zorg biedt hiermee een goede ondersteuning voor diverse zorgaanbieders die gebaat zijn bij een berichtgeving die eenvoudig en accuraat uitgevoerd kan worden.

 

Met de software van FM Zorg wordt efficiënt, veilig en snel berichtenverkeer mogelijk gemaakt op het gebied van administratie. Hierbij kunt u denken aan de administratie van zorg en ondersteuning in bijvoorbeeld de Wlz, Wmo, Pgb en Jw. Het uitwisselen van deze informatie en berichtgevingen dient te gebeuren volgens iStandaarden (informatiestandaarden) die landelijk zijn vastgesteld.

 

Groene Vink iStandaard

 

De software van FM Zorg wordt ontwikkeld aan de hand van iStandaarden. Deze richtlijn vertelt welke cliëntinformatie er moet worden opgenomen in de software en aan welke standaarden de verstrekte informatie moet kunnen voldoen. Als softwareleverancier voor zorginstellingen hanteert FM Zorg deze waarden dan ook altijd in de door haar ontwikkelde software. De richtlijnen waaraan groene vink software moet kunnen voldoen, wordt dan ook beheert en geproduceerd door Zorginstituut Nederland.

 

FM Zorg is dan ook niet voor niets voor niets dé softwareleverancier van een voor ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) voor zorginstellingen en hulpverleners. De software is makkelijk en eenvoudig te bedienen en koppelbaar met andere soorten software. Medewerkers in de Wijkverpleging of bijvoorbeeld de Forensische Zorg kunnen via Vecozo eenvoudig declareren en direct communiceren met zorgkantoren, gemeenten en andere instanties.

 

Naast de samenwerking met Zorginstituut Nederland voor de Groene Vink, werkt FM Zorg ook samen met zorgverleners. Zo ontstaat er simpel te bedienen software die binnen de 3-klik-norm direct duidelijkheid en overzicht geeft. Neem vrijblijvend contact op met FM Zorg voor vragen of een passend advies. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar en denken oplossingsgericht met u mee.

 

 

 

 

Binnen 1 à 2 weken uw eigen FM Zorg dossiers

 

U kunt kiezen uit verschillende standaard inrichtingen die wij in overleg met u verder aanpassen. Na een korte training kunt u het systeem gebruiken en zelf vanuit de praktijk bepalen of u nog andere dingen wilt aanpassen.

 

E-Health beveiligd, webbased, op elk apparaat en toegang voor zorgverleners, cliënten en derden.

Groene vink iStandaard

 

FM Zorg heeft ook in 2019 weer voldaan aan de kwaliteitsborging voor softwareleveranciers van Zorginstituut Nederland voor betrouwbare

berichtgeving.

 

www.istandaarden.nl

website Mijnburo+

 

Talingweide 109

3403 AD  IJsselstein